Kurssit & Retriitit
Courses & Retreats

Kundaliinijoogan kesäretriitti 1.-5.8.2018

 Noitakäräjäviikon joogaillat ja kirtan

Ruoveden Noitakäräjillä koetaan joogan magiaa 2.-6.7.2018

Joogaillat
maanantaina 2.7. klo 18-20
Muroleen kylätalolla  (Muroleen kanavantie 84) perjantaina 6.7. klo 19-21 Ritoniemen kartanon tupa (Ruovedentie 17)
Joogaillan ohjelmaan kuuluu kundaliinijoogaharjoitus ja vegaaninen iltapala. Ilmoittautumisen jälkeen saat lisäohjeet varusteista ja valmistautumisesta.
Lue täältä, millainen on kundaliinijoogaharjoitus
Ilmoittautumiset sähköpostilla teija.enoranta@varuna.fi tai puh 040 5131516

Kirtan
keskiviikkona 4.7. klo 20 Asunta-ateljee, Parosperäntie 7
Tule nauttimaan äänivärähtelyn voimasta Brahm Giani -mantrabändin kirtaniltaan!
Mitä kirtan on?
Ilmoittautumiset sähköpostilla teija.enoranta@varuna.fi tai puh 040 5131516

– Ei ole ollenkaan yllätys, että joogan magiaa on pidetty taikuutena ja noituutena. Intiassa tapaat hurjannäköisiä saddhuja ja fakiireja, joiden repertuaariin kuuluu toinen toistaan uskomattomampia temppuja, jotka tehdään joogan nimissä, ja keskiajan inkvisitio piti joogan tekniikoita hallitsevia harhaoppisina noitina. Tämän päivän jooga on kyllä tuohon verrattuna hyvin arkipäiväistä, mutta joogan magia on tallella. Yllätyn itsekin aina uudelleen siitä, miten tehokkaita kundaliinijoogan valikoimassa säilyneet tuhansia vuosia vanhat tekniikat ovat. Uskomattomia vaikutuksia saadaan aikaan ihan vain jokaisen omaa fyysistä kehoa käyttäen. Voi kyllä pitää aivan taianomaisena sitä, miten paljon ihminen itse voi säännöllisellä joogaharrastuksella vaikuttaa kehon ja mielen tasapainoon, sanoo Teija.

 

Kundaliinijoogan kesäretriitti 1.-5.8.2018

Tervetuloa viettämään merellistä joogakesää Naantalin Merimaskuun! Vetäydy keräämään voimia kundaliinijoogan kohottavissa ja elvyttävissä harjoituksissa Shabad Deep Kaurin (Teija Enorannan) johdolla.

Kundaliinijoogan kesäretriitissä aloitat päivän aamusadhanalla ja syvennyt kundaliinijoogan harjoituksiin ja pitkiin meditaatioihin, rentoudut ja uudistut gongin äänivärähtelyssä. Työpajoissa tutkitaan elämää joogaharjoituksena Japji Sahibin ja muidenkin viisausperinteiden valossa. Ohjelmaan mahtuu myös musiikkia, mantralaulua, kirtania, tanssia, ja nauttimista Merimaskun upeista maisemista aivan meren äärellä.

Merimaskussa joogatilat ovat lämpimiä ja kuivia sisätiloja. Odotamme tietysti aina toiveikkaina lämmintä hellekesää, mutta varaudumme myös suomalaisempaan versioon kesäsäästä. Jos onni potkaisee ja lämmintä riittää, voimme joogailla merenrantalaiturilla ja nurmella nauttien hellivistä auringonsäteistä. Kallioinen mäntymetsä ympäröi meitä avustaen hiljentymistä, rauhoittumista ja yhteyden kokemusta.

Majoitusvaihtoehtoja on tällä kertaa osallistujien toiveesta runsaammin, ja sopiva majoitus löytyy niin sinulle, joka viihdyt ryhmämajoituksessa edullisempaan hintaan kuin sinulle, joka nautit oman huoneen rauhasta kaikin mukavuuksin.

Osallistuaksesi kesäretriittiin sinun ei tarvitse olla kundaliinijoogan mestari eikä edes konkari. Hyvä, jos olet osallistunut ainakin muutamalle kundaliinijoogatunnille tai käynyt alkeiskurssin, niin että olet harjoitellut muutamia perustekniikoita. Kaikissa harjoituksissa lähdet kuitenkin omasta lähtökohdastasi.

Ilmoittaudu sähköpostilla shabaddeepkk@gmail.com – laita viesti ja vastauksena saat tarkemman infon hintoineen ja varausohjeineen. Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja puh 040 5131516.

VI Kundaliinijooga & Patikointi -retriitti 2019 Yoga & Trekking Retreat, Marche, Italy – päivämäärät täällä ihan pian!

Trekkings in the Apennine foothills in Pesaro e Urbino, guided by our professional trekking guide Andrea Pellegrini, environmentalist and author of a number of books on the flora and fauna of the region.

Morning Sadhanas at sunrise; reciting Japji Sahib will bring you a beautiful energy for the day

Kundalini Yoga Workshops by Shabad Deep Kaur; find the transformative power of ancient kriyas and mantras as taught by Yogi Bhajan

Look at more pictures…

.and join us! Bookings and further information: shabaddeepkk@gmail.com

Ca’ Le Suore is an ancient farmhouse and retreat place renovated to a comfortable and homely nest for our Yoga & Trekking retreats