Kurssit & Retriitit
Courses & Retreats

 

Kundaliinijoogan kesäretriitti

Toivon mukaan taas pian: Kundaliinijoogan kesäretriitti luonnon helmassa Ruovedellä, Teijan kotikulmilla! Keskitymme kundaliinijoogan kriyaan ja meditaatioon, mantraan ja satsangiin kaikessa rauhassa satavuotiaan hirsitalon sylissä, nautimme Satanamian legendaarisesta retriittiruuasta, saunomme ja nautimme kesästä puhtaassa luonnossa, hyvässä seurassa!

Kysy lisää:  teija.enoranta@gmail.com ja puh 040 5131516

kuupisteetJokaisen, joka minut tuntee, pitäisi oppia tuntemaan minut uudelleen.
Koska minä olen niin kuin Kuu; näet minusta uudet kasvot joka päivä.

(Rumi, 1207-1273, suom. T.E.)

Nainen ja kuupisteet -kurssit

Miten energian vaihtelu yhdentoista kuupisteen välillä vaikuttaa kehoon, tunteisiin ja mieleen?

Kurssilla saat tietoa energian laadusta eri vaiheissa ja opit, miten voit tasapainottaa vaihtelun vaikutuksia kuhunkin kuupisteeseen sopivalla jooga- ja meditaatioharjoituksella. Haemme viisautta ja ymmärrystä myös Japji Sahibin säkeistä, Bhagavad Gitan ja Pantanjalin Joogasutrien säikeistä sekä sufimystikoiden runoudesta.

Kuupisteiden seuraaminen auttaa naista kaikissa elämänvaiheissa murrosikäisestä kauan vaihdevuodet selvittäneeseen! Kuupisteiden kierto ei ole sama kuin kuukautiskierto, vaan se on jokaisella henkilökohtainen. Kurssilla opit kartoittamaan ja seuraamaan omaa kuupistekiertoasi ja saat muhkean materiaalin avuksesi itsetutkiskeluun ja uuteen tasapainoon!

Nainen ja Kuupisteet -kurssilla saat tietoa eri kuupisteiden energian laadusta ja opit kartoittamaan oman syklisi. Seuraamalla sykliä opit koko ajan lisää siitä, miten energian laadun vaihtelu vaikuttaa jokapäiväiseen elämään, vuorovaikutukseen, ihmissuhteisiin, jaksamiseen ja fyysiseen hyvinvointiin.

Kurssilla opit lisäksi, mitkä asanat, hengitysharjoitukset ja meditaatiot voivat tuoda apua heittelehtiviin energioihin kunkin kuupisteen päivinä. Lempeät joogaharjoitukset ja meditaatiot auttavat sinua hyväksymään ja hallitsemaan energian muutoksia, ymmärtämään itseäsi jälleen uudesta näkökulmasta ja löytämään tasapainon.

Kuupistekurssit toteutetaan viikonloppuretriitteinä. Kysy lisää: teija.enoranta@gmail.com

 VII Kundalini Yoga & Trekking Experience

In the retreats organised in Marche, Italy you can enjoy trekkings in the Apennine foothills in Pesaro e Urbino, guided by our professional trekking guide Andrea Pellegrini, environmentalist and author of a number of books on the flora and fauna of the region.

 

Morning Sadhanas at sunrise; reciting Japji Sahib will bring you a beautiful energy for the day

Kundalini Yoga Workshops by Shabad Deep Kaur; find the transformative power of ancient kriyas and mantras as taught by Yogi Bhajan

Look at more pictures…

…and join us for the 2022 experience back in Marche! More information soon! Bookings and further information: shabaddeepkk@gmail.com

Ca’ Le Suore is an ancient farmhouse and retreat place renovated to a comfortable and homely nest for our Italy Yoga & Trekking retreats