Kurssit & Retriitit
Courses & Retreats

Kundaliinijoogan kesäretriitti 1.-5.8.2018

Japji Sahib
– mielen joogaa
lauantaina 5.5. klo 11-15
Maatalo

Tervetuloa kokemaan ja tutkimaan Japji Sahibin vaikutusta kundaliinijoogan kulmakivenä Shabad Deep Kaurin työpajaan. Tule ottamaan selvää, miten Japjia voi käyttää jokapäiväisessä harjoituksessa, miten japa-harjoitus johtaa hiljentymiseen ja mistä syntyy mantran, banin ja shabadin vaikutus.

Japji -työpajassa tutkitaan Japji Sahibin merkityksiä ja vaikutuksia. Gurmukhinkielisiä säkeitä avataan suomeksi, keskustelemme säkeiden taustoista ja sisällöistä ja tutkimme, miten säkeitä voi käyttää voimaksi ja iloksi arjessa. Teemme myös lyhyen kundaliinijoogaharjoituksen.

Japji Sahib, Sielun laulu, on pitkä mantra, joka luetaan kundaliinijoogan aamusadhanan aluksi. Monet kundaliinijoogit lukevat Japjin jokaisena aamuna, niin myös sikhit ympäri maailman. Mantra on sikhien ensimmäisen Gurun, Guru Nanakin maailmalle antama; sanotaan, että Japji Sahib kirjoitti itse itsensä Guru Nanakin kautta. Japjia pidetään sikhien tärkeimpänä rukouksena, ja sen tarkoituksena on kohdata ja kokea pyhyys jokaisen päivän aluksi.

Japjia lukeakseen ei tarvitse olla sikhi eikä edes kundaliinijoogi. Sen siunauksesta voivat nauttia kaikki, jotka haluavat avautua ikiaikaisen äänivärähtelyn siunaukselle ja antaa sen vaikuttaa elämäänsä. Monet opettajat sanovat, että Japji antaa ihmiselle kaiken, mitä hän tarvitsee. Japjia lukemalla voi omakohtaisesti ymmärtää luomakuntamme mysteereitä, ymmärtää ja arvostaa arkipäiväisen elämän ylä- ja alamäkiä. Japji voi auttaa löytämään henkisen osoitteen energialle, jota joogaharjoituksessa kehität.

Osallistumismaksu 55 € / 45 € (opiskelija, työtön, eläkeläinen)

Ilmoittaudu 1.5. mennessä sähköpostilla ilmoittautuminen@varuna.fi ja saat maksuohjeet.

Kysy lisätietoja Shabad Deep Kaurilta (Teija Enoranta) shabaddeepkk@gmail.com

V Yoga & Trekking Retreat in Marche, Italy 2018 4.-10.6.2018

Trekkings in the Apennine foothills in Pesaro e Urbino, guided by our professional trekking guide Andrea Pellegriniltä, environmentalist and author of a number of books on the flora and fauna of the region.

Morning Sadhanas at sunrise; reciting Japji Sahib will bring you a beautiful energy for the day

Kundalini Yoga Workshops by Shabad Deep Kaur; find the transformative power of ancient kriyas and mantras as taught by Yogi Bhajan

Look at more pictures…

.and join us! Bookings and further information: shabaddeepkk@gmail.com

Ca’ Le Suore is an ancient farmhouse and retreat place renovated to a comfortable and homely nest for our Yoga & Trekking retreats

Kundaliinijoogan kesäretriitti 1.-5.8.2018

Tervetuloa viettämään merellistä joogakesää Naantalin Merimaskuun! Vetäydy keräämään voimia kundaliinijoogan kohottavissa ja elvyttävissä harjoituksissa Shabad Deep Kaurin (Teija Enorannan) johdolla.

Kundaliinijoogan kesäretriitissä aloitat päivän aamusadhanalla ja syvennyt kundaliinijoogan harjoituksiin ja pitkiin meditaatioihin, rentoudut ja uudistut gongin äänivärähtelyssä. Työpajoissa tutkitaan elämää joogaharjoituksena Japji Sahibin ja muidenkin viisausperinteiden valossa. Ohjelmaan mahtuu myös musiikkia, mantralaulua, kirtania, tanssia, ja nauttimista Merimaskun upeista maisemista aivan meren äärellä.

Merimaskussa joogatilat ovat lämpimiä ja kuivia sisätiloja. Odotamme tietysti aina toiveikkaina lämmintä hellekesää, mutta varaudumme myös suomalaisempaan versioon kesäsäästä. Jos onni potkaisee ja lämmintä riittää, voimme joogailla merenrantalaiturilla ja nurmella nauttien hellivistä auringonsäteistä. Kallioinen mäntymetsä ympäröi meitä avustaen hiljentymistä, rauhoittumista ja yhteyden kokemusta.

Majoitusvaihtoehtoja on tällä kertaa osallistujien toiveesta runsaammin, ja sopiva majoitus löytyy niin sinulle, joka viihdyt ryhmämajoituksessa edullisempaan hintaan kuin sinulle, joka nautit oman huoneen rauhasta kaikin mukavuuksin.

Osallistuaksesi kesäretriittiin sinun ei tarvitse olla kundaliinijoogan mestari eikä edes konkari. Hyvä, jos olet osallistunut ainakin muutamalle kundaliinijoogatunnille tai käynyt alkeiskurssin, niin että olet harjoitellut muutamia perustekniikoita. Kaikissa harjoituksissa lähdet kuitenkin omasta lähtökohdastasi.

Ilmoittaudu sähköpostilla shabaddeepkk@gmail.com – laita viesti ja vastauksena saat tarkemman infon hintoineen ja varausohjeineen. Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja puh 040 5131516.