Kurssit & Retriitit
Courses & Retreats

 kundaliinijoogan alkeiskurssiKundaliinijoogan alkeet 14.3.2021

Kehräämöllä (Finlaysoninkuja 9, Tampere) ja Zoomissa
klo 12 – 16
Ota haltuun kundaliinijoogan tekniikat kaikessa rauhassa. Käymme läpi kriya-harjoituksiin tavallisimmin sisältyviä asanoita, linjausta, hengitystekniikoita, meditaatiotekniikoita, mudria ja mantroja. Kerromme kundaliinijoogan perinteestä ja taustoista, harjoituksen vaikutuksista ja tavoitteista, ja joogisesta elämäntavasta yleisesti.
Tule hakemaan vauhtia muutokseen kurssilta, jossa selvitetään kundaliinijoogan tekniikat, taustat ja tavoitteet alusta asti. Käymme läpi kriya-harjoituksiin tavallisimmin sisältyviä asanoita, linjausta, hengitystekniikoita, meditaatiotekniikoita, mudria ja mantroja. Kerromme kundaliinijoogan perinteestä ja taustoista, harjoituksen vaikutuksista ja tavoitteista, ja joogisesta elämäntavasta yleisesti.

Kurssin tavoitteena on luoda vakaa perusta harjoitteluun, jota voit jatkaa viikkotunneilla. Saat rauhassa tutustua perustekniikoihin ja kysyä kaiken, mikä mielessä liikkuu. Keho saa puhdistavan ja rentouttavan harjoituksen ja mieli tyyntyy tasapainottavissa, vahvistavissa meditaatioharjoituksissa.

Kurssi sopii sinulle, kun olet vasta miettimässä joogaharrastuksen aloittamista. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai muustakaan liikunnasta. Ei tarvitse olla valmiiksi joustava. Lisääntynyt liikkuvuus ja notkeus on usein kuukausien harjoittelun tulos. Ei tarvitse olla liikunnallinen, rauhallinen, henkinen, tai mitään muutakaan – tule sellaisena kuin olet! Olet tervetullut myös, jos olet jonkin aikaa käynyt tunneilla, mutta haluat selkeyttää itsellesi perusasioita ja syventää näkemystä kundaliinijoogasta. Kurssi sopii myös sinulle, joka olet harrastanut jotakin muuta joogalajia ja haluaisit nyt kokeilla kundaliinijoogaa.

Ilmoittautuminen sähköpostilla info@kehraamo.fi 12.3.1.2021. mennessä
tai varaa paikkasi täältä
HUOMAA: jos osallistut Zoomin kautta, varaa paikka Zoom-kurssille!

Osallistujamäärä Kehräämön kurssille on rajallinen, jotta voimme pitää huolta riittävistä turvaväleistä.

Hinnat: 55 €/45 €* (*opiskelija, työtön, eläkeläinen)
Early bird -hinnat 5.3. saakka 45 € / 35 €*
Opettajina Teija Enoranta (Shabad Deep Kaur) ja Sanja Romppainen (Shant Ajeet Kaur)

Alkeiskurssin jälkeen voit lunastaa Kehräämön kokeilukortin, jolla pääset osallistumaan 35 € hintaan kahden viikon ajan rajoittamattomalle määrälle tunteja. Jakson aikana ehdit osallistua parhaimmillaan kahdeksalletoista kundaliinijoogatunnille!

 

VII Kundalini Yoga & Trekking Experience

In the retreats organised in Marche, Italy you can enjoy trekkings in the Apennine foothills in Pesaro e Urbino, guided by our professional trekking guide Andrea Pellegrini, environmentalist and author of a number of books on the flora and fauna of the region. In Finland you  will dive into the unbroken tranquility of ancient forest.

Morning Sadhanas at sunrise; reciting Japji Sahib will bring you a beautiful energy for the day

Kundalini Yoga Workshops by Shabad Deep Kaur; find the transformative power of ancient kriyas and mantras as taught by Yogi Bhajan

Look at more pictures…

…and join us for the 2020 experience in Finland! More information soon! Bookings and further information: shabaddeepkk@gmail.com

Ca’ Le Suore is an ancient farmhouse and retreat place renovated to a comfortable and homely nest for our Italy Yoga & Trekking retreats