Kurssit & Retriitit
Courses & Retreats

Kundaliinijoogan alkeiskurssi

lauantaina 8.9.2018 klo 12.30-16.00
Varunan Kehräämöllä, Finlaysoninkuja 9a, 4B-kerros
Kundaliinijoogaa Yogi Bhajanin opetusten mukaan®

Opettajana Teija Enoranta (Shabad Deep Kaur)

Kaipaatko elämääsi keveyttä, iloa, rentoutta ja mielenrauhaa? Joogaharrastus voi olla juuri se uusi asia, joka auttaa sinua huolehtimaan hyvinvoinnistasi ja jaksamaan alkavan syksyn sutinoissa!

Tule hakemaan vauhtia muutokseen kurssilta, jossa selvitetään kundaliinijoogan tekniikat, taustat ja tavoitteet alusta asti. Lauantain kurssin tavoitteena on luoda vakaa perusta harjoitteluusi, jota voit jatkaa viikkotunneilla. Saat rauhassa tutustua perustekniikoihin ja kysyä kaiken, mikä mielessä liikkuu. Keho saa puhdistavan ja rentouttavan harjoituksen ja mieli tyyntyy tasapainottavissa, vahvistavissa meditaatioharjoituksissa. Tule tutustumaan kundaliinijoogaan ja omaan syvimpään sisimpääsi, tule nauttimaan rentoudesta ja rauhasta!

Ilmoittautuminen: sähköpostilla ilmoittautuminen@varuna.fi 7.9. mennessä
Ilmoittautumisen jälkeen saat vielä kurssikirjeen, jossa on tarkempia ohjeita valmistautumiseen.

Hinnat: 45 €/35 € (opiskelija, työtön, eläkeläinen) – vain alkeiskurssi
TAI
75 €/65 € (opiskelija, työtön, eläkeläinen) – alkeiskurssi ja rajoittamaton määrä kundaliinijoogatunteja Varunassa ajalla 10.-23.9.2018 (2 vkoa, 5 h /vko)

Kurssi sopii sinulle, kun olet vasta miettimässä joogaharrastuksen aloittamista. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai muustakaan liikunnasta. Ei tarvitse olla valmiiksi joustava. Lisääntynyt liikkuvuus ja notkeus on usein kuukausien harjoittelun tulos. Ei tarvitse olla liikunnallinen, rauhallinen, henkinen, tai mitään muutakaan – tule sellaisena kuin olet!

Olet tervetullut myös, jos olet jonkun aikaa käynyt tunneilla, mutta haluat selkeyttää itsellesi perusasioita ja syventää näkemystäsi kundaliinijoogasta. Kurssi sopii myös sinulle, joka olet harrastanut jotakin muuta joogalajia ja haluaisit nyt kokeilla kundaliinijoogaa.

Kurssille voit tuoda oman joogamaton, tai voit lainata sen koululta. Vesipullo, muistiinpanovälineet ja pienet eväät tauolle on hyvä tuoda, samoin lämmintä pitkähihaista ja villasukat rentoutusta varten.

Jos haluat jutella etukäteen ja pohtia, sopiiko harjoitus sinulle, ota yhteyttä Teijaan
teija.enoranta@gmail.com

VI Kundaliinijooga & Patikointi -retriitti 2019 Yoga & Trekking Retreat, Marche, Italy – päivämäärät täällä ihan pian!

Trekkings in the Apennine foothills in Pesaro e Urbino, guided by our professional trekking guide Andrea Pellegrini, environmentalist and author of a number of books on the flora and fauna of the region.

Morning Sadhanas at sunrise; reciting Japji Sahib will bring you a beautiful energy for the day

Kundalini Yoga Workshops by Shabad Deep Kaur; find the transformative power of ancient kriyas and mantras as taught by Yogi Bhajan

Look at more pictures…

.and join us! Bookings and further information: shabaddeepkk@gmail.com

Ca’ Le Suore is an ancient farmhouse and retreat place renovated to a comfortable and homely nest for our Yoga & Trekking retreats