Jooga & Gong        Yoga & Gong

Teijan kundaliinijoogaKundaliinijoogan viikkotunnit jatkuvat
Kehräämöllä (Finlaysoninkuja 9) ja etätunteina Zoomissa

maanantaisin klo 10 etätuntina Zoomissa, klo 17.30 Kehräämöllä ja etätuntina Zoomissa

tiistaisin klo 9.30 Kehräämöllä ja etätuntina Zoomissa

perjantaisin klo 8 Kehräämöllä ja etätuntina Zoomissa

Tarkista aikataulut ja varaa joogatuntisi täältä!

Kundaliinijoogan tehokkaat ja elämykselliset harjoitukset auttavat kehoa puhdistumaan ja voimistumaan, mieltä hellittämään huolehtimisesta, ja sydäntä päästämään irti emotionaalisesta kuonasta. Keho ja mieli rentoutuvat ja elämään tulee tilaa ilolle ja keveydelle.

Kundaliinijooga sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, eikä aiempaa kokemusta joogasta tarvita. Olet siis tervetullut joukkoon, vaikka et olisikaan osallistunut aiemmille kundaliinijoogakursseille. Ainoastaan raskauden aikana ei kundaliinijoogaharjoitusta suositella.

Pukeudu mukaviin vaatteisiin, joissa voi liikkua ja venytellä sekä lämmintä pitkähihaista ja villasukat rentoutusta varten. Tuo oma joogamatto ja vesipullo!

Kaikille tunneille voit tulla niin vasta-alkajana kuin konkarina! Olet sydämelliseti tervetullut!

KRI logoKundaliinijoogassa käytetään asanaharjoitusta, kehon liikkeitä ja hengitystekniikoita, mudria eli käsien vaikuttavia asentoja sekä bandhoja, energialukkoja ja mantroja, meditaatioita ja musiikkia. Harjoitukset ovat virkistäviä, rentouttavia, puhdistavia ja vahvistavia – ja tarjoavat usein syvällisiä elämyksiä.

Kundaliinijooga on monipuolisten, kehoa ja mieltä voimistavien ja tasapainottavien harjoituksien aarreaitta. Harjoitukset vaihtelevat tunnista toiseen keskittyen aina johonkin teemaan, kehon ja mielen osa-alueeseen. Kaikki harjoitukset puhdistavat kehoa, auttavat aineenvaihduntaa ja vahvistavat hermostoa. Energia lähtee liikkeelle ja pääsee korjaamaan sitä, mikä kehossa korjausta vaatii. Syvärentoutus antaa kehollesi tilaisuuden uudistua ja auttaa mieltä käsittelemään vaikeitakin asioita. Usein harjoituksessa ja syvärentoutuksessa on mukana Gongi, jonka voimallinen äänivärähtely vauhdittaa puhdistumista kehossa, hermostossa ja mielessä. Gongirentoutuksen sisältävät tunnit ovat saman hintaisia kuin muutkin tunnit. Mieliala kohoaa ja näkökulma jokapäiväiseen olemassaolon taisteluun saattaakin muuttua!

Yoga & Gong

Teija (Shabad Deep Kaur) teaches weekly classes at Kehräämö, Tampere, Finland
Kundalini Yoga as taught by Yogi Bhajan®, Integral Yoga Hatha, and Pregnancy Yoga. Please check the times and book your class here!

All classes will be taught in Finnish and English as required.

Kundalini Yoga as taught by Yogi Bhajan® includes asana – the physical movement of the body, pranayama – breathing techniques, mudra – effects of finger, hand, and arm positions, bandhas – energy locks, mantras, meditations, and music. Kundalini Yoga practice reinvigorates and relaxes, cleanses and empowers body and mind, heart and soul. Often the practice invokes deep experience. Welcome to explore the treasury of practice to bring you power and balance! In each class you will work to cleanse your body from toxins, to aid your metabolism and to strengthen your nervous system. You open to the flow of energy and allow it to mend what needs to be mended, to relax in the deep relaxation and sound of the Gong. There is no extra fee for classes with Gong relaxation. Class by class you will witness better moods, improved bodily functions, higher spirits and new angles to your life!